N

20.000+ installaties, 120.000+ laadpunten

VEBE is in 1986 opgericht als elektrotechnisch installatiebedrijf en sinds 2014 gespecialiseerd in de EV markt.

N

A-kwaliteit zeker van maximale veiligheid

Door te kiezen voor A-kwaliteit garanderen we maximale veiligheid van onze elektrische installaties.

N

Erkend en gecertificeerd met zegelrecht

VEBE E-Installates heeft zegelrecht en is door Techniek Nederland en QBis erkend en gecertificeerd.

Installatiepartner van de merken:

VEBE E-INSTALLATIES

VAN INSTALLATIE TOT ONDERHOUD

Bij E-installaties draait alles om elektrotechniek. Met onze eigen specialisten werken wij dagelijks aan elektrotechnische installaties. Van een laadoplossing bij een bedrijf, het inrichten van een veldkast op een parkeerterrein tot het aanleggen van een noodstopvoorziening bij een Vereniging van Eigenaars. Wij zijn van alle markten thuis. Want elektrotechniek is onze passie.

Dat zien ook onze partners waar wij mee samenwerken. Partijen zoals fabrikanten, resellers van laadoplossingen, leasemaatschappijen, vastgoedbeheerders en autofabrikanten. Allemaal kiezen ze voor de beste kwaliteit, want kwaliteit biedt zekerheid. Daarom kiezen wij bij VEBE E-installaties uitsluitend voor de beste materialen van A-kwaliteit. Daarnaast volgen we nauwkeurig de installatie- en veiligheidsbepalingen voor laagspanningsinstallaties zoals de NEN1010 en NEN3140 en doen we geen concessies als we de kwaliteit niet kunnen waarborgen.

WAAROM KIEZEN VOOR VEBE E-INSTALLATIES?

Vakkennis
sinds 1985

Onze passie is elektrotechniek. Na een gedegen elektrotechnische opleiding worden onze installateurs intern verder getraind in ons specialisme en leren ze de fijne kneepjes van het vak van onze oude garde.

Partnerships

Bij E-installaties draait alles om samenwerking met onze partners. Samen realiseren wij de beste beleving bij de eindklant. We bewaken de kwaliteit, garanderen bedrijfszekerheid en komen samen tot de beste oplossing.

Veilig en betrouwbaar

Bij VEBE streven we naar kwaliteit. Door te kiezen voor A-kwaliteit waarborgen we met onze vakmensen niet alleen de betrouwbaarheid en bedrijfszekerheid, maar garanderen we ook maximale veiligheid van onze elektrische installaties.

Gecertificeerd
en erkend

VEBE E-Installates is door Techniek Nederland en QBis erkend en gecertificeerd. Deze brancheorganisaties bewaken de kwaliteit en geven de eindgebruiker zekerheid in de keuze van een specialist. Alle vakmensen zijn terug te vinden in de openbare registers van deze partijen.

Hulp nodig? Wij staan klaar

Service aanvraag

Bij VEBE E-installaties bieden wij naast installaties een breed aanbod aan service- onderhoud- en storingsdiensten, want bedrijfszekerheid is de basis voor iedere technische installatie en zeker de afhankelijkheid bij mobiliteit.

EEN GREEP UIT

ONZE PROJECTEN

Artikel

Abdullah maakt Nederland groener

“Ik ben trots op mijn werk. Van elk afgerond project maak ik foto’s. Ook de samenwerking met collega’s is goud: toen ik vorig jaar ging verhuizen, gingen zij zelfs mee naar de IKEA om me te helpen.”

4 laadzuilen

Afsluitdijk Wadden Center

Namens Justplugin hebben we voor Provincie Fryslân laadzuilen mogen plaatsen langs De Afsluitdijk. De laadzuilen zijn speciaal omgebouwd zodat de buitenkast het mooie zicht niet zou belemmeren. Een sleutelfactor is dat de laadzuilen doorlusmogelijkheden hebben. Van grafwerk tot installatie, toekomstbestendige en veilige laadpunten.

meerdere installaties

Chargearm installatie

Voor verschillende opdrachtgevers hebben wij een ChargeArm mogen plaatsen, inclusief laadstation. ChargeArm is een unieke uitvinding waarbij u uw auto voor uw huis kan laden maar de stoep begaanbaar houdt. Ook zonder voortuin is het mogelijk om een ChargeArm tegen een gevel te plaatsen. Wat uw vraag ook is, wij kunnen de installatie verzorgen.