OVER ONS

ONZE HISTORIE

Het begon allemaal in 1986 met beveiligings- en verlichtingsinstallaties. VEBE werd binnen de woningbouw een betrouwbare allround e-installateur. In 2007 kwam Meindert Romkes ons team versterken. 7 jaar later nam hij het roer over met grootste plannen voor VEBE.

Meindert zag al heel vroeg in dat de transitie naar elektrisch rijden de volgende stap zou zijn. Focus volgt visie. Daarom kozen wij er al in 2014 voor om dé specialist te worden op het gebied van laadpaalinstallaties, onderhoud, service en natuurlijk advisering.

1986

OPRICHTING

De oprichting van VEBE was een feit, als eenmanszaak begon Frans Vroom als elektrotechnisch monteur voor zichzelf.

1993

GROEI

In 7 jaar tijd veranderde VEBE van een eenmanszaak naar een stabiel bedrijf met tientallen medewerkers

2014

OVERNAME

Na 28 jaar nam Meindert Romkes VEBE over. Vanaf dat moment ging VEBE zich volledig richten op de laadpaal-industrie

2021

REBRANDING

Onze nieuwe huisstijl van VEBE sluit aan op de professionaliteit van onze werkzaamheden.

OVER ONS

ONZE MISSIE

Veilig en betrouwbaar leveren wij onze bijdrage, van advies tot volledige laadoplossingen. Wij kunnen dit doen omdat wij de veilige en betrouwbare pioniers zijn in de energietransitie. Dit heeft voor ons altijd op nummer 1 gestaan. Wij werken samen met specialisten en kiezen voor A-klasse materiaal. Dit geeft ons de mogelijkheid om veilig en betrouwbaar te zijn.

Ons doel is laadpaalgebruikers te begeleiden van A tot Z. Onze missie is om nauwkeuriger advies te geven dat beter aansluit op de gebruiker. Mensen met een elektrische auto zijn tenslotte afhankelijk van hun laadpaal. Daarom vinden wij het belangrijk dat dit in een keer goed geregeld wordt. Door op maat gemaakt advies, in combinatie met een veilige installatie garanderen wij een betrouwbare laadpaal die nog lang meegaat. Wij doen het in een keer goed of we doen het niet.

OVER ONS

ONZE VISIE

De laadpaal industrie is een booming markt. Het verbeteren van de wereld is nog nooit zo belangrijk geweest. Er is dus veel vraag naar elektrisch rijden en dus ook naar laadpalen. Wij zien genoeg bedrijven die hiervan willen profiteren. Door de grote vraag is er echter minder vraag naar kwaliteit.

Mensen kiezen voor snelle goedkope oplossingen. Deze markt creëert cowboys. Bedrijven die zo veel en zo goedkoop mogelijk aanbieden. De tijd leert dat deze goedkope aankopen duurkopen zijn. Er zijn sneller storingen, er is veel schade en er ontstaan onveilige garages. Hier wil VEBE ‘koppig’ een verschil in maken door alleen maar voor de hoogste kwaliteit te gaan.

ONZE KERNWAARDEN

Veilig

Wij leiden onze eigen mensen op. Hierdoor kunnen wij specialisten inzetten die altijd alles testen en meten tijdens het installeren of onderhouden.

Betrouwbaar

Wij doen wat wij zeggen. Onze klanten staan altijd voorop en zodra iets niet goed blijkt te zijn komen wij direct terug.

Specialistisch

Na 10 jaar in de markt hebben wij betrouwbare partners opgebouwd. Hierdoor krijgen wij de beste materialen en kunnen wij specialistisch blijven installeren.

Efficiënt

Wij zorgen ervoor dat alles in een keer goed is. We houden onze communicatie kort en duidelijk. We streven altijd naar verbetering in onze werkzaamheden.