VEBE E-INSTALLATIES

VAN INSTALLATIE TOT ONDERHOUD

Bij E-installaties draait alles om elektrotechniek. Met onze eigen specialisten werken wij dagelijks aan elektrotechnische installaties. Van een laadoplossing bij een bedrijf, het inrichten van een veldkast op een parkeerterrein tot het aanleggen van een noodstopvoorziening bij een Vereniging van Eigenaars. Wij zijn van alle markten thuis. Want elektrotechniek is onze passie.

Dat zien ook onze partners waar wij mee samenwerken. Partijen zoals fabrikanten, resellers van laadoplossingen, leasemaatschappijen, vastgoedbeheerders en autofabrikanten. Allemaal kiezen ze voor de beste kwaliteit, want kwaliteit biedt zekerheid. Daarom kiezen wij bij VEBE E-installaties uitsluitend voor de beste materialen van A-kwaliteit. Daarnaast volgen we nauwkeurig de installatie- en veiligheidsbepalingen voor laagspanningsinstallaties zoals de NEN1010 en NEN3140 en doen we geen concessies als we de kwaliteit niet kunnen waarborgen. Bij VEBE E-installaties bieden wij naast installaties een breed aanbod aan service- onderhoud- en storingsdiensten, want bedrijfszekerheid is de basis voor iedere technische installatie en zeker de afhankelijkheid bij mobiliteit.

Waarom kiezen voor

VEBE E-INSTALLATIES

Vakkennis
sinds 1985

Onze passie is elektrotechniek. Na een gedegen elektrotechnische opleiding worden onze installateurs intern verder getraind in ons specialisme en leren ze de fijne kneepjes van het vak van onze oude garde.

Partnerships

Bij E-installaties draait alles om samenwerking met onze partners. Samen realiseren wij de beste beleving bij de eindklant. We bewaken we de kwaliteit, garanderen bedrijfszekerheid en komen we samen tot de beste oplossing.

Veilig en betrouwbaar

Bij VEBE streven we naar kwaliteit. Door te kiezen voor A-kwaliteit waarborgen we met onze vakmensen niet alleen de betrouwbaarheid en bedrijfszekerheid, maar garanderen we ook maximale veiligheid van onze elektrische installaties.

Gecertificeerd
en erkend

VEBE E-Installates is door Techniek Nederland en QBis erkend en gecertificeerd. Deze brancheorganisaties bewaken de kwaliteit en geven de eindgebruiker zekerheid in de keuze van een specialist. Alle vakmensen zijn terug te vinden in de openbare registers van deze partijen.

VEBE VEILIGOPLADEN

ADVISEREN EN ONTZORGEN

Of het nu gaat om een enkel laadpunt bij je thuis of om een volledig laadplein, iedere situatie is anders en vraagt om een specifieke aanpak. Veiligopladen heeft op ieder vlak de specialisten in huis die je daarbij kunnen helpen. Wij inventariseren uitvoerig je wensen en baseren daarop ons advies. Een advies afgestemd op je specifieke wensen maar ook op je budget zonder daarbij de kwaliteit uit het oog te verliezen.

Bij de aanschaf van een laadpunt komt veel kijken. Begrippen als loadbalancing of verrekening van stroomkosten zijn voor veel klanten nog onbekend. Speerpunt in onze dienstverlening is altijd dat je volledig wordt ontzorgd. Wij adviseren je in begrijpelijke taal en begeleiden je van aankoop tot afrekening van de stroomkosten en van installatie tot jaarlijks onderhoud. Alles in eigen huis met eigen vakmensen.

In 2010 was Veiligopladen een pionier in de wereld van elektrisch rijden. We zien hoe snel de markt zich ontwikkeld en volgen nauwlettend de laatste ontwikkelingen. Het advies van Veiligopladen is daarom altijd een laadoplossing voor nu maar ook een duurzame investering in de toekomst. Letterlijk en figuurlijk.

Waarom kiezen voor

VEBE veiligopladen

RELATIEGERICHT

Het geven van de beste service, daar staan we voor bij Veiligopladen. Met heldere communicatie en in begrijpelijke taal begeleiden wij je bij de aankoop van een laadoplossing.

ADVIES OP MAAT

Niet iedere situatie is hetzelfde. Per locatie zien we verschillen in bijvoorbeeld beschikbaar vermogen, aanpassingen die nodig zijn aan elektrische installaties en verschillende laadbehoeften. Maatwerk is daarin essentieel.

SERVICEGERICHT

Bij Veiligopladen investeren we in de klantrelatie met de focus op lange termijn. Persoonlijk contact en één aanspreekpunt is daarbij essentieel. Eerlijk en transparant, dus geen grote beloften maar duidelijkheid in wat wèl maar ook (nog) niet kan.

TOTAAL OPLOSSING

Bij Veiligopladen hebben we alle specialisten in eigen huis. Hierdoor kunnen wij je een compleet pakket aan service bieden met korte lijnen tussen advies, verkoop, installatie, service en onderhoud. Een aanspreekpunt binnen een organisatie.